hade jag inte vart som dig hade jag inte brytt mig

dagens match = torsk + stukad fot + nackont efter en dunk i golvet. jaa, jag tycker synd om mig själv! det är skönt att göra det. har inget mer att säga


FREDAGSKUL






ORKANTE

är sur på livet idag, sanne leker psykolog. jag förklarar att jag saknar pappa då tycker hon att vi ska lyssna på lite musik. det kanske hjälper? äntligen handbollsträning ikväll, har inte tränat handboll på 2 veckor och 2 dagar för att vara exakt. ska fan inte klaga egentligen, det finns knäskadade som inte har tränat handboll på många fler veckor.  

nu ska vi kolla på handbolls EM, folk tycker nog inte att vi handbollare har något liv men jag trivs

STOCKHOLM

klockan 10 går tåget, det blir shopping och donken<3 hoppas kissie sitter på donken, skulle vara så skönt och hälla en cola över henne och sen kasta en glass i ansiktet. det värsta är att jag aldrig skulle våga. vi hörs!




cimon åkte, vafan?

Pulsen går verkligen upp när man kollar på paradise, borde testa och ha pulsklocka på mig under ett avsnitt någon gång. Nu ska jag lägga mig och läsa en bok, tråkigt men sant. I morgon tar jag tåget till stockholm med eve och shoppar lite. Det var längesen nu! god natt


halvvägs

nu har jag gått halva biten och hamnat hos alex, hämtade lite grejer som jag behövde.






heheh enjoy! hejjjjjjjjjjjjjjjjjjj då

det spelar ingen roll

kunde inte riktigt somna igår men klockan ringde vid 11, tänkte att jag skulle hinna ta en rask promenad och sen åka och handla några saker innan jag börjar jobba. i morgon åker jag till stockholm och shoppar upp lönen, fint!

förresten, visste ni att 118118 tjänar 1,6 miljoner varje år på att folk ringer och frågar var Mekonomen i Falun ligger? kul...


shit...

paradise!!!!!!!!!! jag blir helt till mig. jag sitter hos sanne och hon tycker att jag överdriver lite, jag kan inte rå för det.

Och vem ska vinna då? kristoffer kanske

23.00-11.00

12 timmars sömn, fortfarande trött? tanken på att jag ska jobba idag eller bara brist på något?

Ska jobba idag, alltså ingen träning. Lika bra kanske, näsan rinner på tok för mycket. Nu ska jag ta på mig ordentligt och börja gå hemmåt för att ta en dusch och sedan åka och tjäna pengar.
En veckas längtan: Paradise ikväll


RSS 2.0