SÖNDAG

Gårdagskvällen var rolig, RIKTIGT rolig.

Dagen har tillbringats på IKEA i Stockholm, lönehelg + mycket folk + hunger = en irriterad Alex. Men vi fick med oss lite hem iaf. 

Finns det något mer irriterande än när ens mamma kommer in i rummet och dammsuger? Kan hon inte göra det innan jag kommer hem eller efter jag har åkt tänker jag då. Svårt för min mamma kanske när hon konstant har en dammsugare i höger hand.

Nu ska jag åka till Sanne för lite tacos! Eve jag har en rolig sak att berätta sen!


TRÅKIG DAG

Idag är det en trist dag: det var ett år sedan farmor dog, vi förlorade matchen och det ligger så mycket irritationer hos en person just nu från min sida. Tur att det finns massa annat som är bra och väger upp.

LUGN DAG, LUGN KVÄLL

Nu efter träningen så kände jag att det inte var någon större idé att hitta på något så jag ligger här under täcket och kollar på Lets dance som alla andra(?), det enda som saknas och lite chirre. Det är tidig samling i morgon vilket betyder tidigt i säng ikväll. I morgon har vi verkligen ingenting att förlora, bara en segersvit på 60 matcher att bryta.


JAG GAV UPP

Vaknade runt 5 i morse och sen dess har jag inte kunnat somna igen, så vid 8 gav jag upp och gick upp för att kolla på The Voice. Nu ska jag ligga här hela dagen tills träningen börjar. Kolla på Bröllopsfotografen kanske? jaja, hej!

VACKERT VAR DET RÄTTA ORDET

Ni vet när man tänker: "jag lägger den här så att jag vet var jag har den" och när man sedan ska ha den igen har man inte EN ANING om var den är? Det hände mig nyss när jag skulle ta fram min mobilsladd för att lägga ut soliga bilder på mig och eve. Jag vet att jag la den någonstans senast jag använde den och tänkte att nu vet jag var jag har den, men icke! Där har vi väl ändå ett bra exempel på att äga sig själv?

Fick förresten en fråga om vart jag jobbar och tänkte svara på den här: Jag jobbar på JC, oftast i TunaP, bland på stan.

JOBBTISDAG

Nu skiner solen och jag ska jobba på tuna där jag inte ser en skymt av världen där ute, härlig tisdag!

GÅRDAGEN

Vinsten mot Arboga med 27-15 var nästan lika skön som vinsten mot Eskil. Jag var rädd för att vi skulle ha svårt och slå dom men det var ju långt ifrån ett problem. Trotts vinst med 12 bollar så spelade vi inte JÄTTE bra.

Efter matchen så åkte jag till Evelina, jag åkte BIL till Evelina! Fick skjuts av Alex. Såg ingenting och körde fast i en snödriva. Sen åkte iaf jag och evve till Linse och spelade poker, buzz och guitar hero. Trevlig kväll som slutade med snöröjning av calles bil och korv på Statoil.

Nu är det jobb och guifmatch på schemat!

VAD MYCKET ORD KAN FÖRSTÖRA

Jag känner hur träningsvärken börjar krypa fram i benen från gårdagen, bra att den kommer tidigt så att den är borta tills på lördag.

Någon som kollar på Andra avenyn? Just nu händer det ju verkligen grejer. Har inte sett det senaste avsnittet så jag tänkte göra det nu. Och för er som undrar så ska jag bara ligga och slöa idag innan träningen, fasen vad det behövs ibland! Fick ett mms idag som fick mig att bli riktigt sugen på chips, såg att vi hade en påsen i köket. Okej innan träning?

GLAMOURAMA

Hela träningen har jag gått och längtat efter sängen och äntligen. Jag är trött och seg som satan idag, skulle vilja stoppa huvudet i sanden. Nu är ju frågan, OS eller Glamourama? Trots min kärlek till sporten så väljer jag Glamourama!


STAN

Idag är jag sugen på att hitta kläder. Jag ska ner på stan med evelina och kanske becca? Borde egentligen spara till kommande resor men man måste fasen unna sig ibland. Äta något gott ska vi också göra. Libanesen har kommit som förslag, ett bra förslag tycker jag! tjingeling!


HEJA GUIF OCH HEJA FERRY

Det blev sittplatser tillslut iaf. Förstår ni hur nördigt och töntigt det är? Som om någon skulle gå ner till hallen 2 timmar innan våran match för att få tag på biljetter? shit... men dom vann iaf och det var kul att för en gång skull hinna se en hel guifmatch. Fortsätt med matcher på tisdagar tack!

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid alex, gubbfan har redan somnat.


JAG GILLAR BILDEN


(Matchen mot Eskil i fredags)

NÅGON SOM HAR TVÅ SITTPLATSER TILL SALU?

Efter lite onyttigheter på donken igår med eve så kändes det bättre.

Ikväll är det guifmatch, jag och sanne tänkte att vi kunde betala lite extra för varsin sittplats den här gången, men icke. SLUT. Någon som har två sittplatser till salu?

DÅLIG KVÄLL

Sitter i mitt rum och kollar på tv, på syskon som har relationer med varandra(?), samtidig som jag hör pappas irriterande röst (som inte händer ofta) när han pratar i telefonen med tele2.

Jag är irriterad, irriterad på folk och irriterad på smärtan i armbågen. Fast jag inte borde bry mig så kan jag inte låta bli, man kan inte säga vad som helst. Som jag sa på träningen: jag är inte röd i ansiktet för att jag har tränat, jag är röd för att jag kokar. Jag vet att du vet om du nu läser men jag hoppas att du förstår att det inte är så konstig att man reagerar. Jag hoppas iaf att du rycker upp dig.

Det var väl allt för idag...


NY VECKA, MER TRÄNING

Igår åkte Thea hem, hon är härlig hon. Hade lite Alla hjärtans dag mys med Alex, cosy!

Idag ska jag träffa eve och gå en sväng på stan plus ming? BÄST. Först måste jag diska, det ligger på tok för mycket disk därute i köket och att vänta i 6 veckor hade jag inte tänkt. Någon som känner sig träffad?


BADHUSET





LÖRDAG ELLER SÖNDAG?

Det är lördag idag, jag vet, men jag har redan nu hunnit spela två matcher den här helgen och som sagt, det är bara lördag. Derbymatchen igår var en rysare, Eskil-Göksten 20-17 när det är 6 minuter kvar. Eskil-Göksten 20-21 när slutsignalen går. Den matchen kan vi leva på hela veckan, till på lördag när det är Arboga hemma.

Idag var det också match, spelade med div 3. Vinst där också,  härligt

I morse klockan 5 (!) hör jag hur en lite pipig röst roppar från rummet bredvid: "pappa pappa pappa". Jag går in och möts av en glad och pigg liten (snart) 3 årig tjej som självklart vill ha frukost. Är det något hon är bra på så är det att äta. Som tur var så fick vi sova några timmar till, men fortfarande för några timmar för att spela 2 matcher på 2 dagar. Skulle egentligen ha tagit tåget upp till stockholm och fira en gammal klassis, men som jag har sagt förut; spelar man handboll så får man ta smällarna och vara tråkig ibland.

BRÖLLOPET

Bättre sent än aldrig, finare än någonsin







ONSDAG

Skulle egentligen vara ledig idag men Nina är sjuk så då ska jag hoppa in, klagar inte det minsta! Jag stänger så det blir full fart till träningen sen. På fredag är det match mot Eskil, spännande. Hoppas att jag får vara med, missar ganska mycket träningar pga jobbet, men är man inget proffs så måste man ju tjäna pengar på något sätt.


Det snöar ute, just nu vill jag bara att det ska bli plusgrader, blask och sen vår. Min vår och sommar kommer bli bra!
London, Danmark/Tyskland, Malta, Arvikafestivalen!


Midsommar (förlåt ellen)

GOD MORGON

Har egentligen inte tid, måste börja göra ordning mig, jobbar mellan 12 och 18. En rätt skön tid, sovmorgon och så slutar man relativt tidigt. Sen ska jag ta min man under armen och antingen gå ut och äta eller beställa hem mat.

En god morgon måste ha en god frukost, ägg och bacon kanske?

35 MÅNADER

I dag var jag 1 centimeter från att köra på en kille, jag var HELT säker på att jag skulle köra över honom. Det fanns inget övergångsställe i närheten och han kom springade bakom ett hus, tittade bakåt och RAKT UT i vägen. Jag såg honom och försökte tvärnita men med det här underlaget.. ja ni fattar. Han såg mig och fortsatte springa för att inte bli påkörd. Jag gjorde inget fel men förstå om jag hade kört över honom och han hade dött? Dessutom var han runt 15 år åldern, då vet man väl att man inte bara springer ut i vägen?

Förutom den händelsen så har jag jobbat idag. Jobbade till 20 och stängde alltså, efter det var jag så hungrig så jag svängde förbi evelina och hämtade upp henne sen for vi till donken, det bästa på hela dagen.

DAGARNA EFTER

I natt sov jag 12 timmar igen, inte för att jag är lat utan för att jag var super trött. Igår morse så skulle nämligen en lite tjej upp kl 05.30 och det var dagen efter bröllopet vilket betyder att det inte alls blev många timmars sömn. Hon kommer till oss på torsdag när brudparet åker till Dubai, det blir nog en härlig helg med mycket sömn, NOT. Men jag gillar henne.
Bröllopet var fint förresten, det blev en blandning av tårar som inte gick att hejda med skratt när lilla Thea sprang upp till brudparet, fram och tillbaka. På operakällaren hölls det tal, till och med pappa höll tal. Jag och Gabriel blev lite förvånade. Nu vill jag inte låta sådär mesig och töntig med det var nog den finaste dagen någonsin! Slänger in lite bilder sen när jag har kameran!

12 TIMMARS SÖMN

I går:
Jossa: Sissela, ska du med och träna styrka i morgon?
Jag: JA!
Jossa: klockan 9
Jag: ALDRIG I LIVET

Så jag sov 12 timmar i natt istället, är det inte 100 gånger underbarare? Jag har precis lockat håret för att se hur jag ska ha det i morgon. Jag gjorde lockarna med en locktång, men kanske att det blir lockar med plattång istället.
Idag ska jag jobba igen, sen träning


2 DAGAR KVAR

Förutom att det är 2 dagar kvar till lördag så är det 2 dagar kvar tills det vankas bröllop, inte för min del utan för min brors del. Jag längtar faktiskt. Det kanske kommer lite bilder därifrån sen, vem vet. I morse ringde klockan tidigt, först möte med jobbet och sen har jag vart på stan med sara hela dagen. Nu ska jag åka och jobba på TunaP med Nina, bäsa Nina.

PARADISE

Innan jag går och lägger mig måste jag ju bara ta upp det här med paradise, tyckte ni att det var spännande? Antar att ni också redan visste vem som skulle vinna. Jag blev lite förvånad ändå att hon inte sköt patrik, trodde inte att hon hade så myckte hjärta men se så fel man kan ha! Tycker ändå synd om den tjejen. Jaja grattis jackie...

JAG LÄNGTAR

Nu är det dags för sängen serni! dels för att jag precis har tränat mig AS trött och dels för att jag ska upp på tok för tidigt i morgon för ett möte med jobbet. Jag ska lägga mig och läsa lite, Elsas mode. den är rätt bra faktiskt. jag måste snart köpa en ny bok att läsa, jag börjar gilla det!


URSÄKTA VAD SARUU?!

Rubriken är intern, så ni vet.
Drömde att jag åkte skidor inatt, jag skulle vilja åka till romme även fast backarna är en meter korta och alldeles för flacka! Det vore ju bättre än ingenting, eller hur? nu ska jag äta innan jag svimmar, gissa vad jag ska göra sen? Juste, träning.
Tjingeling


DAGENS

Någon ringde mig kl 09.40 i morse och tyckte att jag inte ska sova bort hela dagen. Inte kunde jag somna om inte, läste lite bok i väntan på att Evelina ska vakna, tror inte att fallet är så än, det brukar inte vara så. Vi ska iaf gå en lite shoppingrunda och ikväll ska jag träffa Sanne.


PUSS


RSS 2.0